Volumul de dialoguri A învăța să trăiești veșnicia, semnat de profesorul și teologul Ioan Chirilă și de filosoful și profesorul Sandu Frunză a fost lansat în Sala Ion Mușlea a Bibliotecii Centrale Universitare „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca.

Volumul cuprinde o serie de dialoguri care abordează copilăria, formarea intelectuală și viața profesională a profesorului Ioan Chirilă.

Profesorul și filosoful Aurel Codoban, sociologul Vasile Sebastian Dâncu și poetul Ion Mureșan au vorbit despre carte în cadrul evenimentului de lansare.

Ioan Chirilă este unul dintre cei mai importanți teologi ortodocși contemporani. Deține funcția de președinte al Senatului Universității „Babeș-Bolyai”.

Este autor de studii științifice, realizează emisiuni radio și TV și a pus bazele unor cooperări internaționale importante pentru Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”.

Sandu Frunză este profesor universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul UBB.

Este cercetător în domeniile fundamentalismului religios, filosofiei post-holocaust, imaginarului religios în publicitate, consilierii etice și dezvoltării personale.

Volumul a apărut la Editura Școala Ardeleană și este disponibil în librăriile din toată țara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *